Maximum işleme hızları. Yüksek tekrarlanabilirlikle minimum deneme

 

 

CED® Kartuş® Kalıpları

Ölçüde çok daha yüksek kararlılık. Yüksek verimlilik. Düşük bakım.


WEFA'nın kaplamalı ekstrüzyon kalıpları, yatak kanalı aşınma ve yıpranmaya karşı korunduğu için üstün dayanıklılığa sahiptir. Kendi patentli kaplama teknolojimiz ile preslenmiş profiller için üst düzey form ve boyutsal kararlılık elde ettik. Nitrasyon ve yeniden cilalama gerekmediği için kalıplar neredeyse bakım gerektirmiyor.

Kaplamalı kalıplarda tenifer döngülerine ihtiyaç duyulmadan, ekstrüzyon işlemi daha az kesinti ile gerçekleştirilebilir. Ayrıca daha düşük sürtünme ve daha düşük çıkış sıcaklıkları nedeniyle ekstrüzyon hızını artırmak mümkündür. Bu özellikler, ekstrüzyon fabrikasının üretkenliğini artırmanıza olanak tanır.

CED® Kartuş® Kalıpları

CED® Solid ve Köprülü Kalıpları

CED® Insert Kalıplar


 

Ekstrüzyon Kalıpları

Maksimum üretim hızı. Yüksek tekrarlanabilirlik ile Minimum test üretimi.

Eğer kaliteli alüminyum profiller arıyorsanız, doğru yere geldiniz. WEFA kalıp çalışanlarının gerçekten parladığı yer burasıdır. Uluslararası ekstrüzyon tesisi ortaklarımızla birlikte, akış teknolojisindeki en son araştırmaları her zaman dikkate alarak yenilikçi kalıp konseptlerini uyguluyoruz. Hedefler açıkça tanımlanmıştır: maksimum ekstrüzyon hızına ulaşmak, test preslerinin sayısını azaltmak ve en yüksek tekrarlanabilirlik seviyelerinde. WEFA'nın solid, köprülü ve boru kalıpları, makine mühendisliği, inşaat ve elektrik mühendisliğinin yanı sıra otomotiv endüstrisindeki profil uygulamaları için kullanılmaktadır.

Mükemmel tasarım bilgimiz ve modern hassas üretim tesislerimizle birlikte yüksek kaliteli çelikler kullanarak olağanüstü sonuçlar elde ediyoruz..

İster 600 mm çapa kadar büyük solid kalıplarla üretim yapın, ister en küçük toleranslar ve yüksek kaliteli profil yüzeyleri için talepleri karşılayın! – WEFA üstün kalitede teknik ve ekonomik açıdan ikna edici çözümler sunar.

Kartuş® Kalıplar

Solid ve Köprülü Kalıplar

Tüp Kalıplar


Kullanım Alanları ve Ar-Ge
 
WEFA'nın birinci sınıf kalıpları hayatı kolaylaştırır
1972'de kurulduğundan bu yana WEFA'nın hedefi, ekstrüzyon tesisinde en az bakım gerektiren en yüksek kalitede kalıplar üretmek olmuştur. 3D tasarım konusunda uzun yıllara dayanan deneyime sahip olan firma, sadece en iyi çelikleri kullanıyor ve modern simülasyon araçları ve 5 eksen teknolojisine dayalı son teknoloji makine parkı ile çalışıyor. Tüm bunlar, WEFA'nın sürekli olarak çok az pres numunesi gerektiren istisnai kalıplar üretmesini sağlar.

Kullanım Alanları

Otomotiv endüstrisi

 

WEFA'nın kalıpları, hassasiyet, yüzeyler ve en küçük boyutlar ve toleranslar için en yüksek gereksinimlere sahip profiller için uygulanmaktadır. Kalıplarımız, otomotiv endüstrisindeki katı spesifikasyonları karşılamaktadır. Geniş uygulama yelpazesi aşağıdaki profilleri içerir: döşemeler, tavan rayları, ısı eşanjörleri, borular, akü radyatörleri, tamponlar, motor parçaları ve şasi yapısal bileşenleri. İhtiyacınız ne olursa olsun, WEFA başvurulacak iş ortağınızdır.

İnşaat sektörü

 

WEFA, inşaat sektörüyle birlikte çalışma konusunda geniş deneyime sahiptir. Çok sayıda müşteri, bina cepheleri, iç mekanlar, panjurlar, kapılar, pencereler, kapılar ve çok daha fazlası için profiller üretme konusundaki uzmanlığımızdan yararlandı. En iyi tasarımlara ek olarak, bu sektör kalite, esneklik ve kısa teslimat süreleri talep ediyor. Bunlar WEFA'nın güçlü yönleridir.

Havacılık endüstrisi

 

Havacılık endüstrisi, en yüksek düzeyde hassasiyet ve dayanıklılık gerektirir. WEFA kalıpları bu sektörde dikişsiz ve düşük korozyonlu borular ve diğer birçok yapısal bileşen üretmek için kullanılmaktadır. Kaplama teknolojimiz başlı başına bir sınıftır ve bu endüstride ayrılmaz bir unsur haline gelmiştir.

 


 
 
 

Endüstriyel Profiller ve Elektrik Mühendisliği

 

Elektrik mühendisliği endüstrisinde ve çadır direkleri, buz makineleri, kahve makineleri veya eğlence ortamları gibi çok çeşitli diğer uygulamalarda da WEFA kalıplarına güçlü bir talep vardır. WEFA, müşterilerimizin geliştirme mühendislerinin en karmaşık yapıları ve gereksinimleri için çözümler bulabilmekten gurur duymaktadır.

Kullanım Alanları, Ar-Ge ve İnovasyon

WEFA, müşterilerimizin vizyonlarını ekonomik olarak uygulanabilir kılmak ve böylece hem onların hem de kendi pazar potansiyelimizi genişletebilmek için iddialı bir hedef belirlemiştir. Şirket içi Ar-Ge departmanımızın çalışmalarının yanı sıra üniversiteler ve araştırma merkezleriyle uzun vadeli ortaklıklardan kaynaklanan ticari başarı, müşterilerimizle ortak geliştirme işbirliklerimizle tamamlanmaktadır.

Bu, sürekli olarak yenilikçi ürün ve hizmetler geliştirmemize yol açmıştır. WEFA'nın Ar-Ge odağı, geliştirme trendlerini tanımak ve müşterilerimiz için uygun çözümleri bulmaktır. Bu, şirketin tarihsel uzmanlığı olan ekstrüzyon alanında ve aynı zamanda kaplama teknolojisi, diğer çeşitli kalıp teknolojileri ve tıbbi teknoloji uygulamaları alanında yeni ürün ve hizmetlerin geliştirilmesiyle sonuçlandı. Bu atılımlara, hem simülasyon ve tasarım teknolojisi hem de dahili otomasyon teknolojisi için kullanılan yenilikçi dijitalleştirme teknolojilerinin entegre edilmesi eşlik etti.

Tıp Teknolojisi

 

Tıp Teknolojisi, şirketimizin yenilikçi iş alanlarından biridir:
WEFA, ISO 13485:2016 sertifikalı bir tıbbi teknoloji şirketi olan Konstanz şirketi stimOS GmbH'nin A serisi yatırımcısıdır. StimOS, implant malzemelerinin iyileştirilmesi, işlevselleştirilmesi ve etkinleştirilmesi için yenilikçi prosedürler geliştirir. StimOS, bu teknolojiyi implant üreticilerinin kullanımına sunan bir hizmet sağlayıcıdır. Omurga cerrahisi ve diğer vücut parçaları için implantlar geliştiren ve ürün geliştirme ve onay alanlarında hizmet sunan SpineFuseMBT şirketi ile bir ortaklığı vardır.

Ortaklar

 

WEFA, alüminyum ekstrüzyon alanında çalışan tüm ilgili üniversiteler, araştırma grupları ve kuruluşlarla ortaklıklara sahiptir. Şirket, en son, geleceğe yönelik teknolojileri geliştirmek ve uygulamak için farklı vurgulara sahip çok sayıda projede yer almaktadır. WEFA şu anda Zürih'teki ETH ve Sanal Üretim Enstitüsü, TU Berlin'deki Forschungszentrum Strangpressen, TU Dortmund, Hannover Üniversitesi, Konstanz Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Ohio Üniversitesi ve Alman Malzeme Derneği ile birlikte çalışıyor. Bilimler.